Beschreven als “een visionaire denker met een zeldzaam intellect" kan Bert verder in de toekomst kijken dan de meesten van ons. Met een zeer brede systemische blik slaagt hij erin intuïtie, de wijsheid van de natuur en strategie met elkaar te verbinden.

Zijn visies inspireert leiders en organisaties hoe ze hun perspectieven kunnen verbreden door ze in een visuele wereld te brengen en het onzichtbare zichtbaar te maken.

Hij geeft mede vorm aan onze wereld en inspireert ons om verder te denken dan het gewone en naar het buitengewone te reiken. Met een onwankelbare vastberadenheid en een geloof in het onmogelijke transformeert hij ambities in realiteit.

Bert daagt je uit om in de toekomst te kijken en laat het grote potentieel van je organisatie of plek zien.

Zijn rol in deze context is niet het opleggen van een vaste visie, maar het cultiveren van de omstandigheden die het ontstaan ​​mogelijk maken. Dit omvat het creëren van ruimtes waar nieuwe patronen kunnen ontstaan, waar innovatie wordt gevoed en waar diverse belanghebbenden kunnen samenwerken en co-creëren. Het gaat over ontwerpen voor mogelijkheden, voor het potentieel van wat zou kunnen ontstaan, in plaats van te proberen de toekomst te voorspellen en te beheersen.